Beneficii pentru clienții Carpatic

S-au împlinit de curând 4 ani de când am deschis sala de escaladă din Sema Parc. Un timp în care am căutat să devenim mai buni, mai bine pregătiți, mai mari, în măsura în care spațiul ne-a permis. Am adăugat mijloace de antrenament, pereți de escaladă și bouldering. Am strâns lângă noi o echipă bine pregătită și pasionată de ceea ce face, precum și numeroși parteneri și sponsori. Am reușit, astfel, să creștem ușor, ușor, constant.

TUI TravelEi bine, astăzi, pentru toți aceia ce se bucură de serviciile sălii noastre de escaladă, pentru toți posesorii de abonament și pentru cursanții cu minim 4 ședințe lunare, avem o veste bună: North Face și agenția de turism TUI Travel s-au alăturat partenerilor noștri, susținându-ne prin reduceLogo North Faceri la serviciile lor.

Mai precis, iată de ce beneficii vă puteți bucura: North Face oferă o reducere de 10% la orice produs ce nu este parte a unei alte promoții. Reducerea se aplică pe baza abonamentului valid Carpatic.

Cât despre TUI, ei bine, lucrurile stau cam așa: discount între 3% și 15% la pachete turistice, bilete de autocar, asigurări de călătorie, bilete de avion și servicii Rent a Car. Detalii la recepția sălii Carpatic.