Carpatic Halloween Week, 26-30 octombrie

Un sport ce ia amploare – escalada – și o sărbătoare pe an ce trece mai răspândită. Ce iese? Climbing Halloween Week. Ori, mai bine zis, Săptămâna Halloween la Carpatic Escaladă.
 
Săptămâna aceasta, de luni până sâmbătă, vă așteptăm la sală cu surprize ce pornesc chiar din pragul usii, continuă pe la colegii de la recepție și se termină pe pereții de escaladă și bouldering.

Halloween Treasure Hunt: Vă invităm pe site la o vânătoare de cuvinte frumos așternute în propoziție, dătătoare de premii faine – căutați și identificați în paginile site-ului nostru(vedeți notele de subsol) cuvintele însemnate cu portocaliu si simbolul ♣, puneți-le laolaltă în frază logică, trimiteți-ne-o pe Facebook prin mesaj privat și intrați într-o tragere la sorți, sâmbătă, 31  octombrie, pentru premiile noastre (tricouri și articole de cățărat);

– Vă invităm a vă împrospăta abonamentul lunar și a vă bucura cu atare ocazie de reducere la magneziul Camp;

Tombola Magică de Halloween: Vă tentăm a vă înscrie la cursurile noastre pentru copii și intra astfel în tombola magică – achiziționați un curs de minim 8 ședințe (detalii aici) pentru piciul vostru, introduceți datele voastre de contact în cutia cu surprize, iar sâmbătă, 31  octombrie, chiar în seara de Halloween, vom extrage un câștigător. Premiul – participarea gratis, pentru copil + 1 prieten, la petrecerea noastră de Crăciun.
– Vă provocăm să încercați traseele pline de spirit, special amenajate, ușor identificabile după numele tare reprezentative.
 
Haideți la cățărat!
Note de subsol:
– toate paginile site-ului, inclusiv articolul de față, exceptând restul articolelor din secțiunea Blog;
– termenii găsiți pot suporta transformări gramaticale (ex: articulări, conjugări), pentru încadrarea logică în frază
– toate mesajele primite vor intra într-o tragere la sorți în care vor fi extrași 2 respondenți. Premiile vor fi anunțate spre sfârșitul săptămânii.