Cățărare pentru fete.

Noi, la Carpatic Escaladă & Bouldering, sărbătorim ziua femeii nu o dată, ci toată luna martie. De aceea, vă oferim, doamnelor și domnișoarelor, posibilitatea de a vă bucura de serviciile noastre în condiții de nerefuzat.

Catarare pentru fete

Ce și cum.

Două și atrăgătoare sunt ofertele noastre în luna martie:

2 cursuri + 1 gratis

Uneori, decizia de a încerca ceva nou nu e mereu ușor de luat. Uneori, apreciem prezența prietenilor și dorința lor de a o face împreună cu noi. Și, uneori, apreciem când cineva, undeva, ne întinde o mână de ajutor pentru a face tot contextul mai atrăgător. Iată de ce noi, la Carpatic, ne-am hotărât să vă dăm dumneavoastră și prietenelor dumneavoastră ocazia de a încerca escalada împreună. Achiziționați 2 cursuri (click aici pentru costuri) și suportăm noi costul celui de-al treilea.

1 curs + tot echipamentul inclus

În escaladă, echipamentul este nu numai necesar (fără ham și asigurare nu se poate realiza), dar și o chestiune de eficiență. Să luăm, de exemplu, încălțămintea. Deși vă puteți cățăra fără espadrile special realizate pentru acest sport, purtându-le, piciorul va avea mai mare aderență pe prize, precum și o poziție mai bună, care să vă permită utilizarea la maxim a întregii suprafețe a acestora. Cât despre praful de magneziu, veți descoperi că un strat generos din această pudră albă pe palme vor face minuni pe parcursul traseelor.

De vă fac cu ochiul ofertele noastre, poposiți preț de câteva clipe în plus pe formularul de mai jos și spuneți-ne pe care vreți să o încercați. Vă vom contacta degrabă, pentru a vă răspunde dorinței.

[contact-form-7 404 "Not Found"]