Continuăm sprijinul acordat Climb Again

logo_climb_again_redProiectul Climb Again, inițiat de unul dintre foștii noștri sportivi foarte talentați, Claudiu Miu, își propune să schimbe viitorul copiilor și tinerilor cu nevoi speciale din România prin escaladă.

Prin sponsorizarea parțială sau integrală a accesului în sala Carpatic Escaladă & Bouder a copiilor cu nevoi speciale și promovarea proiectului prin canalele media proprii, am ajutat Climb Again să crească și să ajungă un nume de referință la nivel național și internațional în acțiunile dedicate acestor copii.

La început de an 2015, printr-un parteneriat început cu mai bine de 13 luni în urmă, am sporit sprijinul acordat acestui proiect, oferind astfel acces gratuit la Carpatic Escaladă & Bouder pentru 20 de beneficiari ai acestui program și o reducere standard de 20% pentru oricare beneficiar suplimentar al aceluiași program.

Rămânem astfel în continuare principalul partener al ambițiosului proiect Climb Again demarat de foști membrii Alpin Club Carpatic.

Nu în ultimul rând, ne mândrim cu faptul că pe lângă 30 de ani de tradiție în performanță, Carpatic Group înseamnă și responsabilitate socială.