Cursuri de escaladă


Read in English

De ce să faci escaladă? Pentru că escalada te face mai bun. Dovedit. Te face mai atent, mai ordonat, mai răbdător. Și te face să arăți bine 🙂 Antrenamentul de escaladă îți întărește musculatura generală și îți pune mintea la contribuție mai ceva ca matematica.

De ce să alegi un curs la sala noastră de escaladă din București? Pentru că avem cea mai mare echipă de instructori, fiecare cu experiență de ani de zile și sute de cursanți pregătiți. Pentru că organizăm cursuri pentru copii și părinți. În plus, avem o gamă de servicii ce pot satisface orice nivel de pregătire și orice program. La noi, cursurile de escaladă se desfășoară în orice zi din program, la orice oră, în funcție de disponibilitatea ta și a instructorilor noștri.

Începător în ale escaladei, ori deja inițiat în tehnica ei, instructorii noștri de escaladă îți stau la dispoziție.

Cursuri de escaladă. Costuri.

1 ședință 4 ședințe/ lună (1/ săpt) 8 ședințe/ lună (2/ săpt) 12 ședințe/ lună (3/ săpt)
Adult 70 lei 250 lei 400 lei 450 lei
Juniori și copii 60 lei 230 lei 350 lei 420 lei

* În cazul în care, la finalul cursului, rămân ședințe neutilizate, acestea pot fi reportate doar în situația achiziționării unui nou curs.

Dacă dorești să urmezi unul dintre cursurile noastre de escaladă, ori dacă ești interesat de un antrenament asistat, te rugăm să completezi formularul de mai jos. Te vom contacta înapoi cât de repede.  

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Mesaj