De Valentine’s Day facem escaladă pentru caritate. Pentru Ema!

Ema Dîncă este o adolescentă de 16 ani. Recent a primit o veste grea, fiind diagnosticată cu trei formațiuni chistice în zona occipitală a capului. Pe data de 16 ianuarie va fi operată la o clinică din Italia.

Pentru a contribui financiar la recuperarea ei post-operatorie vom organiza de Valentine’s Day (vineri, 14 februarie 2015) o zi de escaladă pentru caritate.

Astfel, toți bani rezultați din plata accesului în sala Carpatic Escaladă & Bouder de Valentine’s Day (30 lei/ de persoană) și, opțional, din închirierea echipamentului de escaladă (10 lei/ perechea de espadrile, 10 lei/ hamul de escaladă și 5 lei sistemul de filat) vor fi donați Emei.

De asemenea, contravaloarea serviciilor de asigurare sau antrenament oferite de instructorii Carpatic Escaladă & Bouder pe data de 14 februarie 2015, respectiv 25 lei/ persoană, va fi donată Emei.

Tot Valentine’s Day este ziua în care vom oferi vizibilitate eventualilor sponsori ai recuperării post-operatorii ai Emei în noastră sala de escaladă.

Nu în ultimul rând, pe 14 februarie 2015 încurajăm toți producătorii sau distribuitorii de echipament montan care vor să se alăture efortului nostru de a sprijini financiar recuperarea post-operatorie a Emei să își vândă produsele în incinta sălii Carpatic, banii astfel rezultați urmând să fie donați parțial sau integral Emei.

Carpatic Group promite să vă țină la curent cu această escaladă pentru caritate. Toți partenerii la acest eveniment dedicat Emei vor beneficia de promovare gratuită până la 1 martie 2015 pe website-ul și pagina de Facebook a Carpatic Group.

Vă mulțumim și vă așteptăm pe 14 februarie 2015 în sala Carpatic Escaladă & Bouder din incinta SEMA Parc din București, lângă stația de metrou Petrache Poenaru, pentru a fi alături de Ema!

Diagnostic Ema