Asistență și echipament.

espadrile wild climb de vanzare
Espadrile Wild Climb de vânzare, diverse modele și mărimi.

Asistență.

La primul dumneavoastră contact cu sala noastră de escaladă și bouldering, la cerere, vă putem oferi consiliere gratuită cu privire la ce trasee și ce tipuri de ascensiuni (în manșă sau, dacă experiența vă permite, în cap de coardă) să abordați și cum, în așa fel încât să aveți garanția securității și confortul practicării escaladei la Carpatic.

Nu uitați: Cea mai bună și mai scurtă cale de a deprinde mișcările de ascensiune, manevrele în/ de coardă, modul de abordare a antrenamentului și a unui traseu este aceea de a apela, la debutul dumneavoastră în acest sport, la serviciile unui instructor de escaladă. Click aici pentru detalii despre cursurile noastre de escaladă.

Filaj.

Aveți ceva experiență în escaladă și vă tentează să ne faceți o vizită, dar nu aveți un partener care să vă asigure? Puteți apela la serviciile unui filator. Costul serviciilor oferite de către acesta este de:

  • 25 lei/ 1h;
  • 35 lei/ 2h;
  • 45 lei /3h (în acest preț NU este inclus accesul în sală și echipamentul).
Închiriere echipament.

Lipsa echipamentului personal nu este defel un impediment în calea explorării acestui sport. La Carpatic, găsiți întreg echipamentul de care aveți nevoie pentru realizarea ascensiunilor pe peretele de escaladă (încălțăminte specială – espadrile, ham de siguranță și dispozitive de asigurare).

Ham Espadrile Sac Magneziu Dispozitiv asigurare
Cost/ 1 ședință 10 lei 15 lei 5 lei 5 lei
Ham + Espadrile + Sist. asig. (adult) Ham + Espadrile (adult) Ham + Espadrile (copii & juniori)
Cost/ lună 80 lei 60 lei 50 lei

Notă: Corzile de ascensiune și buclele de asigurare sunt puse la dispoziție gratuit.