Mândri că suntem Carpatici

Echipa de copii a Alpin Club Carpatic a obținut rezultate bune la Cupa Galactic-Zumont
Echipa de mici escaladatori a ACC a câștigat in corpore la Cupa Galactik Zumont,  desfășurată în weekend-ul 12-13 decembrie în București.
Astfel, la categoria copii, manșă-băieți, din cadrul Cupei ZuMont, locurile 1-3 au fost ocupate de sportivii noștri Rareș Popescu, Andrei Mihăescu și Tiberiu Țintea. La manșă-fete a câștigat Ariana Dudău.
Fără a rata niciun concurs, frații Râpă, Darius (9 ani) și Cristian (12 ani), au fost prezenți și de data aceasta, și nu putem decât să ne scoatem pălăria și să ne plecăm în fața determinării lor, chiar și atunci când se bat cot la cot cu seniorii de renume. Pentru că atât Darius, cât și Cristi au încheiat concursul cu cinste. Doar la statură mic, dar mare la voință și putere, micuțul Darius, un obișnuit al podiumurilor în concursuri naționale și internaționale, a terminat pe locul 3 la categoria Rookies, între seniori, iar la categoria regina, Masters, Cristian a ocupat un onorant loc 5.

Și cum, în a doua zi de concurs, s-a desfășurat și Campionatul Național de Escaladă, sub egida Federației Română de Alpinism și Escaladă, iar în echipa noastră se află unii dintre cei mai puternici tineri cățărători actuali, nu este de mirare ca juniorii noștri și-au mai alocat ceva diplome. Astfel, pe podium găsim același cuplu Cristi-Darius, locul 1 și titlul de campion național la juniori alocându-și-l același Cristi Râpă, locul 3 fiind ocupat de mezinul familiei.
Felicitari, micilor!