Performanța este posibilă.

Este posibilă când cei mari, ca noi și ca voi, întind o mână celor mici, ca ei, copiii din echipa Alpin Club Carpatic, pentru a putea evolua și ajunge mari.

Campanie 2% Alpin Club Carpatic

Darius, 9 ani, este vicecampion european la escaladă și vrea să devină campion intercontinental. Cristi, fratele lui, 12 ani, este campion balcanic la escaladă. El vrea să ajungă să se dea cu cățărătorii francezi, pentru că sunt foarte buni. Ariana, Rareș, Andrei și toți ceilalți copii din echipa Alpin au vise mai mari decât ei, toate luând calea competițiilor internaționale de escaladă. Dar este greu să ajungi acolo, dacă nu te antrenezi constant și nu te duci să te bați acolo unde se duc bătăliile grele. Iar bătăliile acestea cer cantonamente, echipament potrivit, transport, cazare și câte și mai câte.

Pentru toate acestea, echipa de copii a Alpin Club Carpatic are nevoie de susținere. De aceea, vă rugăm a redirecționa cei 2% din impozitul pe venit către ei. Pentru ei, pentru performanță.

Vă promitem că toate medaliile și cupele ce și-au găsit deja locul pe rafturile camerelor lor nu vor fi suficiente pentru a vă arăta recunoștința și că altele, multele, le vor însoți.

Dacă doriți să contribuiți la campania noastră de 2%, vă rugăm a ne da de veste prin formularul de mai jos.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Cu mii de mulțumiri,
Cei mari din echipa Carpatic