Petrecere de Crăciun a la Carpatic

In ziua de duminică, 20 decembrie, de la orele 17:00 și până în seară, deschidem larg ușa sălii de escaladă Carpatic tuturor copiilor, mai mici și mai mari, pentru cea mai mare și mai frumoasă petrecere din an, petrecerea de Crăciun.

Cine petrece?

Cine vrea, cine poftește, la vârsta frumoasă a copilăriei, să vină să încerce ori să reîncerce atelierele noastre de escaladă, tiroliană, salt în pendul, liane, Tarzan, leagăn uriaș și altele surpriză.

Cum petrecem?

Cu muzică, pricepuți și veseli instructori de escaladă, maeștri ai voiei bune, cu jocuri și chiote de bucurie, cu Moș Crăciun și brad și cadouri mult-așteptate.

Așa că cei mari sunt invitați să aibă încredere în nevoia și dorința de experimentare a copiilor, să treacă peste orice reticență și să le acorde acestora șansa unei experiențe de neuitat – cel puțin până la următorul lucru extraordinar pe care îl vor realiza 🙂

Participarea se face pe bază de rezervare, contra cost. Care este acesta? 130 de lei/ copil (include distracția, echipamentul, bufetul și cadoul Carpatic). Cadourile, pe care Moșul le va împărți fiecărui petrecăreț în parte, le-am alege noi de-am ști ce se află pe lista lor de dorințe. Dar pentru că nu știm, preferăm să îi lăsăm pe părinți să o facă. Așa că, vă rugăm, aduceți cu dumneavoastră la petrecere, ori chiar mai înainte de aceasta, după preferință, un dar ce știți că-l va bucura pe cel mic, frumos împachetat, dar nu mai mare de 35x35x25cm, și noi ne vom asigura ca acesta îl va primi direct de la Moș.

Din pricina restricțiilor de timp și spațiu, și pentru că vrem ca fiecare copil să aibă maximul de distracție posibil, participarea este limitată la un grup de 35 de copii.

Reduceri:

  • 15% pentru înscrieri până în data de 15 decembrie,
  • 10% pentru familiile cu mai mulți copii
  • reducerile nu se cumulează

Termen limită de înscriere: vineri, 18 decembrie, orele 16:00.