Scrisoare către un viitor coleg

Dacă ai entuziasm, o atitudine pozitivă și câteva (mai multe) cunoștințe de bază, avem un loc de instructor escaladă și bouldering liber în echipă pentru tine.

Dragă viitor instructor,

Înainte de toate, îți mulțumim pentru timpul dedicat a citi acest anunț.

Ne dorim, sperăm, că tu ai exact ce căutăm într-un coleg de-al nostru (te rugăm, nu înțelege că fetele nu sunt binevenite în echipă), astfel încât să poți prelua această poziție imediat. Avem mare nevoie de tine, dar doar dacă ai câteva calități/ abilități esențiale, după cum vei vedea mai jos.

Cel mai probabil, n-ai nevoie de prea multe explicații. Cu toate acestea, hai să-ți spunem despre noi, despre echipă și despre poziție.

Suntem sala de escaladă și bouldering Carpatic, continuatorii Ecran Club București, actualmente plasată în Sema Parc. Ne știi, poate. De fapt, dacă ai experiența și priceperea necesare postului de instructor, e posibil să te fi antrenat la noi cândva în trecut. Poate încă o mai faci.

Echipa este numeroasă, însă arareori o vei vedea în totalitatea sa. Suntem Bogdan, Justin, Alex, Robert, Marty, Ionut, Bitza, Petre, Adrian, Mircea și Doru. Știm, nicio fată, de aceea, nu ne-am supăra să fii tu prima. Suntem tineri, o parte, cel puțin :), pasionați de escaladă, de munte, de oameni, de mișcare și experiențe pozitive.

Căutăm, firește, să creștem sala și să ne dezvoltăm activitatea. De fapt, o facem atât de bine :), încât nu mai facem față afluxului de noi mușterii. De aceea, te vrem pe tine, să fii încă un pilon în echipa noastră. Să lucrezi cu clienții noi și vechi, cu tineri și foarte tineri, cu fete și băieți, să fii cel ce le insuflă plăcerea de a cățăra și încrederea că o pot face la nivelul pe care și-l doresc. Să îi îndrumi, să le fii profesor și, mai cu seamă, să găsească în tine siguranță și pasiune.

Dacă ești persoana potrivită, te luăm în echipă chiar de mâine (în fine, imediat cum batem palma). Vei lucra după cum va fi nevoie și vei fi disponibil, programul nostru fiind luni-vineri 09:00–22:00 și sâmbăta 09:00–16:00. Cum în weekend organizăm diverse petreceri pentru copii, ele pot reprezenta o sursă suplimentară de venit pentru tine. Dacă avem proiecte speciale (excursii, team building-uri etc) și te interesează să participi, cu mare bucurie.

Câteva calități pe care am dori (de fapt, e important) să le ai sunt:

  • Punctual și dedicat muncii și clienților tăi
  • Limpede în exprimare; comunicativ
  • Îți place să lucrezi cu oamenii; de fapt, îți place atât de mult, încât lor le place să lucreze cu tine.
  • Ai metoda ta de antrenament, secretă, dar foarte bună, plus un as în mânecă pentru care elevii nu te vor condamna.
  • Cunoscător în tehnici de prim ajutor

Sună-ne. Scrie-ne. Vino direct. Orice, dar lasă-ne să te cunoaștem.