Cumpără un tricou, susține un erou!

campanie strangere fonduri alpin club carpatic

Alpin Club Carpatic, prin sora sa mai mare, sala de escaladă Carpatic, inițiază programul „Susține un erou!”, destinat strângerii de fonduri pentru membrii echipei de copii și juniori a clubului.

Anul 2017 se anunță deosebit de dificil pentru aceștia, și nu atât din punct de vedere sportiv, cât mai cu seamă din pricina calendarului competițional și financiar deosebit de încărcat.

Anul acesta, Cristian Râpă, numit de curând Sportivul Anului 2016 la escaladă copii de către Federația Română de Alpinism și Escaladă – FRAE, trece la categoria juniori, iar numărul competițiilor din calendar literalmente explodează – de la 4-5 în 2016, ajunge la 12-13 întreceri în 2017, și un buget de 10.000 euro. Doar pentru Cristi! La acest necesar, se adaugă și cele 4-5 întreceri distincte ale celor rămași la „grupa mică” (Darius, Tibi, Alex și Ariana).

De aceea, susținerea voastră contează. Fondurile strânse din vânzarea materialelor promoționale din program, disponibile online (curând) și la recepția sălii Carpatic în perioada următoare, vor fi folosite în finanțarea participării echipei la întrecerile de escaladă internaționale pentru copii și juniori.

Cum puteți ajuta?

  • puteți cumpăra unul dintre materialele promoționale din program ce vor fi disponibile în perioada următoare (tricouri, sticker-e, insigne, altele), fie de la recepția sălii, fie prin mesaj online. Mai jos, câteva din produsele disponibile.
  • puteți dona o sumă la alegere prin transfer bancar sau prin contul nostru de PayPal – opțiuni active în curând
  • ori puteți direcționa 2% din impozitul pe venit către ACC (click Susțin un erou 2% pentru descărcarea formularului 230)

Produse momentan disponibile pentru achiziție:

Pentru orice altă modalitate de ajutor pe care ați dori să ne-o propuneți, ori pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind acest formular:

Mulțumim tuturor în numele copiilor ACC!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *