Cumpără un tricou, susține un erou!

Prin programul „Susține un erou!”, destinat strângerii de fonduri pentru membrii echipei de copii și juniori a clubului, puteți ajuta sportivii Alpin Club Carpatic, componenți ai Lotului Național de Escaladă, să continue pregătirea și participarea la competițiile internaționale.

În 2017, doi sportivi ai Alpin Club Carpatic au avut rezultate unice în escalada românească. Călin Enache, 15 ani, a reușit să intre în semifinalele Campionatului Mondial de Escaladă pentru Tineret de la Innsbruck, Austria, iar Darius Râpă, 11 ani, a obținut podiumul în toate cele 3 competiții de escaladă majore dedicate copiilor, Arco, Italia, Imst și Petzen, Austria. 

În plus, anul acesta, Cristian Râpă, numit Sportivul Anului 2016 la escaladă copii de către Federația Română de Alpinism și Escaladă – FRAE, trece la categoria juniori, iar numărul competițiilor din calendar literalmente explodează – de la 4-5 în 2016, ajunge la 12-13 întreceri în 2017, și un buget de 10.000 euro. Doar pentru Cristi! La acest necesar, se adaugă și cele 4-5 întreceri distincte ale celor rămași la „grupa mică” (Darius, Tibi, Alex și Ariana).

De aceea, susținerea voastră contează. Fondurile strânse din vânzarea materialelor promoționale din program, disponibile online (curând) și la recepția sălii Carpatic în perioada următoare, vor fi folosite în finanțarea participării echipei la întrecerile de escaladă internaționale pentru copii și juniori.

Cum puteți ajuta?

  • puteți cumpăra unul dintre materialele promoționale din program ce vor fi disponibile în perioada următoare (tricouri, sticker-e, insigne, altele), fie de la recepția sălii, fie prin mesaj online. Mai jos, câteva din produsele disponibile.
  • puteți dona o sumă la alegere prin transfer bancar sau prin contul nostru de PayPal – opțiuni active în curând
  • ori puteți direcționa 2% din impozitul pe venit către ACC (click Susțin un erou 2% pentru descărcarea formularului 230)

Produse momentan disponibile pentru achiziție (altele pot fi disponibile pe parcurs, direct la recepția sălii):

Pentru orice altă modalitate de ajutor pe care ați dori să ne-o propuneți, ori pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind acest formular:

Mulțumim tuturor în numele copiilor ACC!