Vești de la Ema.

Nu demult, în 14 februarie, Carpatic Gym a organizat o zi dedicată Emei Dîncă. La cei 16 ani ai săi, Ema fusese diagnosticată cu trei formațiuni chistice în zona occipitală. Cum operația suportată în Italia trebuia urmată de tratament specific, ne-am decis a o ajuta.

Ei bine, avem vești de la ea. Bune. În cursul zilei de azi, am avut o scurtă discuție cu Narcis Dînca, fratele Emei. El ne-a transmis că Ema a revenit în țară și de câteva zile a început să meargă la școală.

„Tumoarea este benignă. În aprilie, Ema va trebui sa facă un RMN. Acum suntem în căutarea unui neurochirurg foarte bun, urmând ca în vară să mergem din nou în Italia pentru control. Medicii italieni au spus că Ema vrea să lupte cu boala și că nu au întâlnit un asemenea curaj la un alt copil. Ema este încrezătoare. Aș dori să te rog ca mâine sa le mulțumești tuturor celor care au ajutat-o pe sora mea. Și vă mulțumesc vouă, organizatorilor, pentru gestul făcut pentru ea”.

Noi suntem alături de Ema și gândurile noastre pozitive merg spre ea. Sper ca zâmbetul ei frumos și inocent să vă determine să vedeți viața în același mod optimist în care o vede Ema. Din partea Carpatic Gym, vă mulțumesc pentru sprijinul acordat Emei și sper că veți fi alături de noi pentru următoarele evenimente „Escaladă pentru caritate”.

Adriana Ș.