+40735221523/ 0213135114

Back to Bouldering. Powered by New Generation

Back to Bouldering. Powered by New Generation

CE ORGANIZĂM? Un voncurs de bouldering pentru începători, intermediari și avansați, care marchează reîntoarcerea în sală a cățărătorilor.

DENUMIRE PROIECT:

  • [EN]: Back to Bouldering. Powered by New Generation
  • [RU]: Вернуться к боулдерингу: Питание от нового поколения
  • [FR]: Retour à l’escalade de bloc. Booster par la nouvelle génération

CÂND? Luni, marți și miercuri, 10, 11 și 12 septembrie, după o cosmetizare consistentă, redeschidem ușile sălii de bouldering de la mezanin printr-un concurs organizat de noua generație de cățărători ai Alpin Club Carpatic.

CINE? Lucrările de amenajare au început, în acest efort implicându-se deja sportivii Cristian Râpă, Rareș Popescu, sub îndrumarea antrenorului lor Marian Bucneru. Ne-au amenințat cu implicarea și sportivii Călin Enache și Gabriel Bivolaru (Biță).

CUM? Concursul va cuprinde 25 – 30 de trasee ușoare și medii. Fiecare participant va primi lista a traseelor și le va bifa pe cele parcurse. Nu contează numărul de încercări.

La sfârșitul celor 3 zile de concurs vor fi centralizate rezultatele și vor fi anunțați câștigătorii.

CÂT COSTĂ? Nu există taxă de înscriere. La intrarea în sală va fi disponibilă o cutie de donații, în care participanții sunt invitați să contribuie după propriile forțe. Acești bani vor fi folosiți la finanțarea participării la concursuri a sportivilor Alpin Club Carpatic.

ATENȚIE! Accesul în sală se va face în baza unui abonament valabil sau prin achitarea unei intrări individuale.

Adaugă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *