Vouchere cadou

Vrei să faci un cadou inedit unei persoane dragi, sau reprezinți, poate, o companie ce dorește să investească în starea de bine a angajaților săi, oferindu-le diverse beneficii? Noi te putem ajuta să găsești cea mai bună soluție pentru a face acest lucru.

Îți oferim soluția unui voucher-cadou pentru un curs de escaladă. Indiferent de nivel, începător sau experimentat, oricine poate beneficia de cursurile noastre. Instructorii sălii Carpatic îți vor sta cu plăcere la dispoziție. Pentru detalii asupra cursurilor, click aici.

Scrie-ne un e-mail, la contact@carpaticgroup.ro, ori dă-ne un telefon, la +40735221523 și îți stăm cu bucurie la dispoziție.

Sau și mai simplu, completează formularul de mai jos și te vom contacta deîndată.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Număr de telefon (obligatoriu)

Mesaj

După cum poate ai auzit, escalada este noul sport olimpic pentru jocurile de la Tokyo 2020. De ce asta? Pentru ca are tot mai mulți practicanți, pentru că este dinamică, interesantă, și echi-distantă. Face bine corpului, minții și spiritului. Iar prieteniei, și mai și. Se poate practica în interior, în sala noastră de escaladă, din Sema Parc București, alături de instructorii noștri, și, mai tarziu, poți încerca cățărarea pe stâncă.